Barcelona

86 bilder

Gran canaria

Gran Canaria nyår 2013-2014

29 bilder

l'estartit

L’Estartit har vuxit från en liten fiskeby till en modern, trevlig semesterort med stort utbud för familjens alla medlemmar. Här finns en härlig, barnvänlig sandstrand, en pittoresk hamn med både fritids- och fiskebåtar, restauranger i alla prisklasser och en del butiker.

51 bilder

La manga

Vi besökte la manga påskveckan 2013. La Manga är en 20 kilometer lång landtunga i regionen Murcia på Spaniens sydöstra kust. Landtungan med sin nord-sydliga sträckning avskiljer saltvattenlagunen Mar Menor (Lilla Havet) från Medelhavet , med en förbindelse genom ett smalt sund i nordöst. La Manga kantas av stränder Bebyggelsen utmed landtungan inhyser främst semesterboende. Det lilla fiskelägret Cabo de Palos finns också här. La Manga beräknas ha 320 soldagar per år.

105 bilder

Torrevieja

64 bilder

Tossa de mar

Tossa de Mar är en riktig pärla på Costa Bravas vilda kust. Den charmiga lilla stadens stora sevärdheten är den medeltida gamla stan, Villa Vella som ligger på sluttningarna nedanför den gamla borgen. Ligger ca 9 mil norr om Barcelona och är en av Costa Bravas pärlor. Costa brava betyder den vilda kusten

75 bilder

Malaga Marbella

25 bilder

Gibraltar

19 bilder